A la carte 

Voorgerechten
Tomatencarpaccio met pecorino, pijnboompitten en pesto 9,50
Rouleau van gerookte en gemarineerde zalmtartaar 9,50
Bombe van rivierkreeft en tonijn 9,50
Terrine van forel met tapenade van zwarte olijven 9,50
Gamba’s, coquilles, suikersla, affilla cress en gemarineerde tomaat 14,50
Vitello tonato, kalfslende met crème van tonijn en bloemkappers 12,50
Culinaire de Provence, proeverij van vis en vleesgerechtjes 14,00
Marbré van gerookte en gepocheerde kipfilet in dragongelei 9,50
Carpaccio van ossenhaas met basilicum, Parmezaanse kaas en croutons 13,50


Salades
Zomergroenten | croutons | Parmezaanse kaas 9,50
Caprese | buffelmozzarella |tomaat | basilicum |balsamico vinaigrette 9.50
Geitenkaas | noten | Provençaalse honing |rucola 12,50
Gerookte zalm| garnalen | forel | tomaat | cress 14,50
Caesar | kip | bacon | pecorino | haricot vert | ei 13,50


Soepen
Velouté van prei, heilbot en kervel 6,50
Kalfsbouillon met tomaat en groene kruiden 6,50
Champignons-truffelsoep 6,50
Bouillabaisse met rijkelijk vis garnituur 9,50
 

Voorgerechten, salades en soepen worden geserveerd met brood, boter en tapenade

Hoofdgerechten
Vispalet van rode mul, zalmfilet, gamba en coquille 24,50
Kabeljauw met crunch aardappel, wortel en bataat mousseline 26,50
Noordzee-tongfilets met kreeft en gekaramelliseerde appel 35,00
Provençaalse groente lasagne 19,50
Risotto, truffel, cantharellen, oesterzwam en zomergroenten 19,50
Varkenshaas, keuze: tomaten-pepersaus, champignonsaus of stroganoffsaus 23,50
Tournedos, keuze: Port, tomaten-pepersaus, rozemarijnsaus, champignonsaus of stroganoffsaus 26,50
Supplement: gebakken eendenlever 7,50
Eendenlever en kwartel, meloesuitjes en structuren van rode biet 27,50
Kalfshaas en kalfssukade, truffel, cantharellen, crème van zoete aardappel 28,50

 

Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend groenten garnituur

Dessert
Biologische schapen brie, zachte geitenkaas met fenegriek- en basilicumkruiden, Reijpenaar en bleu de Wolvega 8,50
Sorbet van div. soorten ijs en vruchten 7,50
Taartje van amandel, aardbeienmousse en banketbakkersroom met vanille-ijs 8,50
Bavaroise van monchou en kersen met witte chocolade-ijs 8,50
Bonbon van mascarpone en chocolade, crème brulée en blauwe bessenijs 8,50
Culinaire de Provence, proeverij van nagerechtjes 10,50
 

Gluten- of lactoseallergie en/of andere gewenste aanpassing. Wij zorgen er graag voor.

 

 

En verder…
Kindergerechten (t/m 12 jaar)
Tomatensoep 4,50
Fruitcocktail 3,50
Snack plateau | frites | frikandel |kroket | kipnugget | 7,50
Zalmfilet met pasta 8,00
Kipfilet met frites 8,00
Kinderijs 4,00


Après-midi Provençaals genieten

(Geserveerd tot 16.00 uur)

Boeren omelet 9,50
Omelet met champignons 9,50
Uitsmijter (ham, kaas of rosbief) 7,50
Champignons Dordogne 8,50
Pasta met tomaat, kaas, basilicum en courgette 12,50
Portie huisgemaakte kalfskroketjes (8 stuks) 7,50

Culinair brood
Panini |mozzarella | tomaat | basilicum | pesto 6,50
Croque-monsieur | jonge kaas | achterham | ketchup 5,50
Specerijen rozijnenbrood | warme brie |honing |noten 7.50
Clubsandwich | achterham | nagelhout | gerookte kip| parmaham |kropsla 9,50
Crostini | roerei | tonijn | rucola | mayonaiseroom 8,50
Bruschetta | gerookte zalm | gepocheerd ei | bearnaisesaus 9,50

 

Gluten- of lactoseallergie en/of andere gewenste aanpassing.
Vertel het ons. Wij zorgen er graag voor.