A la carte 

Voorgerechten
Tomatencarpaccio met pecorino, pijnboompitten en pesto 9,50
Rouleau van zalm, mousse van waterkers en forelkaviaar 9,50
Terrine van scharfilet, forel, tomaat en groene asperges 9,50
Bokkenpoot van heilbot, rivierkreeft met gerookte sesam 9,50
Coquilles met structuren van bloemkool 12,50
Vitello tonato, kalfslende met crème van tonijn en bloemkappers 12,50
Culinaire de Provence, proeverij van vis en vleesgerechtjes 14,00
Mabré van Gelderse achterham, asperges en ei 9,50
Carpaccio van ossenhaas met basilicum, Parmezaanse kaas en croutons 13,50
Gebakken eendenlever, kwartel, spitskool, postelein en aardappel krokantjes 16,50

Salades
Voorjaarsgroenten | croutons | Parmezaanse kaas 9,50
Caprese | buffelmozzarella |tomaat | basilicum |balsamico vinaigrette 9.50
Geitenkaas | noten | Provençaalse honing |rucola 12,50
Gerookte zalm| garnalen | forel | tomaat | cress 14,50
Caesar | kip | bacon | pecorino | haricot vert | ei 13,50
 

Soepen
Pomodorisoep met rode mulfilet 6,50
Romige aspergesoep 6,50
Kalfsbouillon met lente-ui 6,50
Bouillabaisse met rijkelijk vis garnituur 9,50
 

Voorgerechten, salades en soepen worden geserveerd met brood, boter en tapenade

Hoofdgerechten
Zalmfilet, tuinkruiden risotto, gegrilde courgette en kool­rabi 22,50
Kabeljauw, mousseline met gamba ’s en groene asperges 26,50
Noordzee-tongfilets met kreeft en gekaramelliseerde appel 35,00
Provençaalse groente lasagne 19,50
Tuinkruiden risotto, asperge en voorjaarsgroenten 19,50
Asperges "Flamande", beenham en Hollandaise saus € 22,50
Varkenshaas, keuze: tomaten-pepersaus, champignonsaus of stroganoffsaus 21,50
Tournedos, keuze: Port, tomaten-pepersaus, rozemarijnsaus, champignonsaus of stroganoffsaus 24,50
Supplement: gebakken eendenlever 7,50
Kalfshaas en kalfssukade, broccoli en crème van zoete aardappel 26,50
Lamsfilet met rozemarijnsaus, bospeen en geglaceerde uien 27,50
 

Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend groenten garnituur

Supplement: Hollandse asperges met ei en Hollandaise saus p.p. 3,75

 

Dessert
Geitenbrie, Le petit doruvael, Comté, Roquefort en crostini van specerijenbrood 7,50
Sorbet van div. soorten ijs en vruchten 6,50
Panna Cotta met kardemom, vanille, Portstroop, amandeltuiles en Zuppa Inglese ijs 7,50
Taartje van ananas en romige monchou-crème, aardbeien en vanille-ijs 7,50
Pure en witte chocolade mousse en Zuppa Inglese ijs 7,50
Culinaire de Provence, proeverij van nagerechtjes 9,50
 

Gluten- of lactoseallergie en/of andere gewenste aanpassing. Wij zorgen er graag voor.

 

 

En verder…
Kindergerechten (t/m 12 jaar)
Tomatensoep 4,50
Fruitcocktail 3,50
Snack plateau | frites | frikandel |kroket | kipnugget | 7,50
Zalmfilet met pasta 8,00
Kipfilet met frites 8,00
Kinderijs 4,00


Après-midi Provençaals genieten

(Geserveerd tot 16.00 uur)

Boeren omelet 8,50
Omelet met champignons 8,50
Uitsmijter (ham, kaas of rosbief) 7,50
Champignons Dordogne 7,50
Pasta met tomaat, kaas, basilicum en courgette 12,50
Portie huisgemaakte kalfskroketjes (8 stuks) 7,50

Culinair brood
Panini |mozzarella | tomaat | basilicum | pesto 6,50
Croque-monsieur | jonge kaas | achterham | ketchup 5,50
Specerijen rozijnenbrood | warme brie |honing |noten 7.50
Clubsandwich | achterham | nagelhout | gerookte kip| parmaham |kropsla 9,50
Crostini | roerei | tonijn | rucola | mayonaiseroom 8,50
Bruschetta | gerookte zalm | gepocheerd ei | bearnaisesaus 9,50

 

Gluten- of lactoseallergie en/of andere gewenste aanpassing.
Vertel het ons. Wij zorgen er graag voor.