Culinaire de Provence Midi

 

 

Ideaal om je middag optimaal willen benutten!

 

Keuze uit verschillende 

soorten soep gevolgd door heerlijke koude en warme vis en vlees gerechtjes.
Als dessert patisserie uit eigen keuken.

 


Velouté van prei, heilbot en kervel
of
Kalfsbouillon met tomaat en groene kruiden
of
Champignons-truffelsoep

Hoofdgerecht
Rouleau van gerookte en gemarineerde zalmtartaar
Bombe van rivierkreeft en tonijn
Terrine van forel met tapenade van zwarte olijven
Kabeljauw met crunch aardappel en limoen
Gamba op risotto met tuinboontjes en tomaat
Champignons Dordogne
Carpaccio van ossenhaas met pesto en rucola
Sandwich met geitenkaas, vijgenchutney, kropsla en serranoham
Marbré van gerookte en gepocheerde kipfilet in dragongelei
Kalfskroketje, courgette en rode paprika
Varkenshaas, cantharellen, oesterzwam en saus van zomertruffel

Dessert
Taartje van aardbeien en gele room
Bavaroise van monchou en kersen
Vanillehangop met mango en framboos
Bonbon van mascarpone en chocolade
Crème brulée
Taartje van vers zomerfruit in abrikoosgelei
Witte chocolade en blauwe bessenijs

 

Gluten- of lactoseallergie en/of andere gewenste aanpassing.
Vertel het ons. Wij zorgen er graag voor.

 

(uitsluitend per tafel geserveerd) 37,50