Culinaire de Provence Midi

 

 

Ideaal om je middag optimaal willen benutten!

 

Keuze uit verschillende 

soorten soep gevolgd door heerlijke koude en warme vis en vlees gerechtjes.
Als dessert patisserie uit eigen keuken.

 


Pomodorisoep met rode mulfilet
Of
Romige aspergesoep
Of
Kalfsbouillon met lente-ui

Hoofdgerecht
Rouleau van zalm, mousse van waterkers en forelkaviaar
Terrine van scharfilet, forel, tomaat en groene asperges
Bokkenpoot van heilbot, rivierkreeft met gerookte sesam
Vissalade
Stampotje raapstelen, zalm, groene asperges, crunch van aardappel en limoen
Garnalen fricassée, tuinkruiden risotto, gegrilde courgette en kool­rabi
Mabré van Gelderse achterham, asperges en ei
Galantine van gerookte en gekonfijte eend
Carpaccio van kalfshaas, pecorino en basilicum mayonaise
Rundvleessalade
Kiprollade omwikkeld met spek, pepersaus, bospeen en geglaceerde uien
Asperges flamande
Champignons Dordogne

Dessert
Aardbeien “Romanoff”
Panna Cotta met kardemom, vanille, Portstroop en amandeltuiles
Taartje van ananas en romige monchou-crème
Bavaroise van mascarpone, rode bessen en frambozen
Pure en witte chocolade mousse
Vers fruit salade met Grand Marnier-sabayon
Vanille en Zuppa Inglese ijs

 

Gluten- of lactoseallergie en/of andere gewenste aanpassing.
Vertel het ons. Wij zorgen er graag voor.

 

(uitsluitend per tafel geserveerd) 37,50