Culinaire de Provence

  

 Het parade paardje van ’t Olde Schop

Kiezen is soms moeilijk!
Vooral als er meerdere smakelijke gerechten op een menukaart staan.

 

Bij ’t Olde Schop hoeft u niet te kiezen! U krijgt gewoon alle gerechten per gang geserveerd met zoveel mogelijk primeurs van het seizoen.

 

Voorgerecht
Rouleau van gerookte en gemarineerde zalmtartaar
Bombe van rivierkreeft en tonijn
Terrine van forel met tapenade van zwarte olijven
Carpaccio van ossenhaas met pesto en rucola
Sandwich met geitenkaas, vijgenchutney, kropsla en serranoham
Marbré van gerookte en gepocheerde kipfilet in dragongelei
Champignons Dordogne
*****
Soep
Velouté van prei, heilbot en kervel
Kalfsbouillon met tomaat en groene kruiden
Champignons-truffelsoep
*****
Hoofdgerecht
Kabeljauw met crunch aardappel en limoen
Gamba op risotto met tuinboontjes en tomaat
Rode mul, wortel en bataat mousseline
Lasagne van tamme eend
Varkenshaas, cantharellen, oesterzwam en saus van zomertruffel
Biefstuk van de haas, rozemarijnsaus, peulen en crème van bloemkool
Kalfskroketje, courgette en rode paprika
Sukade van black angus, meloesuitjes en structuren van rode biet
Geroosterde aardappelen uit de oven
Frisse seizoensalade
*****
Dessert
Taartje van aardbeien en gele room
Bavaroise van monchou en kersen
Vanillehangop met mango en framboos
Bonbon van mascarpone en chocolade
Crème brulée
Taartje van vers zomerfruit in abrikoosgelei
Witte chocolade en blauwe bessenijs

 

Gluten- of lactoseallergie en/of andere gewenste aanpassing.
Vertel het ons. Wij zorgen er graag voor.


(vanaf 2 personen per tafel geserveerd)
Soep – hoofdgerecht – dessert 39,50
Voorgerecht – hoofdgerecht – dessert 43,50
Voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert 47,50