Culinaire de Provence

  

 Het parade paardje van ’t Olde Schop

Kiezen is soms moeilijk!
Vooral als er meerdere smakelijke gerechten op een menukaart staan.

 

Bij ’t Olde Schop hoeft u niet te kiezen! U krijgt gewoon alle gerechten per gang geserveerd met zoveel mogelijk primeurs van het seizoen.

 

Voorgerecht
Rouleau van zalm, mousse van waterkers en forelkaviaar
Terrine van scharfilet, forel, tomaat en groene asperges
Bokkenpoot van heilbot, rivierkreeft met gerookte sesam
Mabré van Gelderse achterham, asperges en ei
Galantine van gerookte en gekonfijte eend
Carpaccio van kalfshaas, pecorino en basilicum mayonaise
*****
Soep
Pomodorisoep met rode mulfilet
Romige aspergesoep
Kalfsbouillon met lente-ui
*****
Hoofdgerecht
Zeebaars, pasta met saus van tomaat en gamba
Stampotje raapstelen, zalm, groene asperges, crunch van aardappel en limoen
Garnalen fricassée, tuinkruiden risotto, gegrilde courgette en kool­rabi
Kiprollade omwikkeld met spek, pepersaus, bospeen en geglaceerde uien
Varkenshaas, vadouvansaus en structuren van bloemkool
Biefstuk van de haas, morieljessaus, broccoli en crème van zoete aardappel
Asperges flamande
Lamsfilet, rozemarijnsaus, spitskool en postelein
geroosterde aardappeltjes met knoflook
Seizoensalade
*****
Dessert
Aardbeien “Romanoff”
Panna Cotta met kardemom, vanille, Portstroop en amandeltuiles
Taartje van ananas en romige monchou-crème
Bavaroise van mascarpone, rode bessen en frambozen
Pure en witte chocolade mousse
Vers fruit salade met Grand Marnier-sabayon
Vanille en Zuppa Inglese ijs

 

Gluten- of lactoseallergie en/of andere gewenste aanpassing.
Vertel het ons. Wij zorgen er graag voor.


(vanaf 2 personen per tafel geserveerd)
Soep – hoofdgerecht – dessert 39,50
Voorgerecht – hoofdgerecht – dessert 43,50
Voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert 47,50