Culinaire de Provence Sélection

 

2, 3 of 4 gangen keuzemenu.

 

 

Papillot van zalm, mousse van waterkers en een terrine van scharfilet, forel, tomaat en groene asperges
Of
Mabré van Gelderse achterham met asperges en carpaccio van kalfshaas, pecorino en basilicum mayonaise
*****
Pomodorisoep met rode mulfilet
Of
Romige aspergesoep
*****
Zeebaars, zalm en garnalen fricassée, tuinkruiden risotto, gegrilde courgette en kool­rabi
Of
Varkenshaas, lamsfilet en kiprollade met vadouvansaus en structuren van bloemkool
*****
Geitenbrie, Le petit doruvael, Comté, Roquefort en vijgenchutney, crostini van specerijenbrood
Of
Taartje van ananas en romige monchou-crème, aardbeien en vanille-ijs

2-gangen  29,50

3-gangen  34,50

4-gangen 38,50

Supplement: Hollandse asperges met ei en Hollandaise saus p.p. 3,75

 

Gluten- of lactoseallergie en/of andere gewenste aanpassing.
Vertel het ons. Wij zorgen er graag voor.