Culinaire de Provence Sélection

 

2, 3 of 4 gangen keuzemenu.

 

 

Terrine van forel met tapenade van zwarte olijven en een bombe van rivierkreeft en tonijn
Of
Carpaccio van ossenhaas met pesto en marbré van gerookte en gepocheerde kipfilet in dragongelei
*****
Velouté van prei, heilbot en kervel
Of
Kalfsbouillon met tomaat en groene kruiden
*****
Rode mul, gamba en kabeljauw, bataat mousseline met crunch van aardappel en limoen
Of
Sukade van black angus, varkenshaas, kalfskroketje, cantharellen, oesterzwam en saus van zomertruffel
*****
Biologische schapen brie, zachte geitenkaas met fenegriek- en basilicumkruiden, Reijpenaar en bleu de Wolvega
Of
Bavaroise van monchou en kersen met witte chocolade-ijs

2-gangen  29,50

3-gangen  34,50

4-gangen 38,50

 

Gluten- of lactoseallergie en/of andere gewenste aanpassing.
Vertel het ons. Wij zorgen er graag voor.